Workshop Tuften

Naast op maat gemaakte wandkleden en onze eigen collectie aan kunstwerken, organiseren wij ook workshops zodat je zelf aan de slag kan gaan. Niets zo uniek als een eigen gemaakt kunstwerk aan de muur!

Hoe werkt het

  1. Boek een workshop – je kunt kiezen uit een dagdeel (4.5 uur) of een hele dag (7 uur), bij een dagdeel is een hapje en een drankje inbegrepen, als je een hele dag blijft verzorgen wij ook de lunch
  2. Bedenk vast een design – je kunt dit vantevoren naar ons sturen of op de dag zelf meenemen
  3. Dan is het zo ver – je komt jouw eigen wandkleed tuften! Tijdens de workshop leren wij jou alles over het maken van een wandkleed, van het spannen van het juiste doek op een van onze raamwerken, het bedienen van de tufting gun of het gebruik van de handmatige punchnaald, en het afwerken van je kleed. Voor jouw kunstwerk kun je gebruik maken van ons breed assortiment van kleuren wol, en wij zorgen ook voor de afwerking tijdens de workshop.
  4. Na afloop mag je je kleed uiteraard mee naar huis nemen om op te hangen of neer te leggen, en aan al je familie en vrienden te showen! Volg ons ook op instagram!

Boek nu je workshop

In de shop kun je jouw workshop boeken. Staat de door jouw gewenste datum/tijdstip er niet bij of is de workshop vol, mail ons voor meer opties.

Winkelwagen